f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Η… εβδομάδα της λαγάνας – Ξεκίνησε η μαραθώνια μάχη της κατανάλωσης!

Η καθαρά Δευτέρα είναι ταυτισμένη με την λαγάνα αλλά η ποσότητα που μπαίνει σπίτι, απλώνεται σε όλη την εβδομάδα.

Ο Έλληνας κρατάει ψηλά τη σημαία των παραδόσεων και σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς κάνει την υπέρβαση. Η λαγάνα δεν μπορεί να λείπει από κανένα ελληνικό τραπέζι και το αχόρταγο μάτι του Έλληνα. Αυτή η συνθήκη γεννάει το συγκεκριμένο θέμα που αποτελεί αφορμή σε κάθε εορταστική περίσταση.

Το Πάσχα το αρνί, τώρα η λαγάνα. Το “τίποτα δεν πετιέται” αντηχεί ορθώς σε κάθε οικογενειακό τραπέζι, γιαυτό ετοιμαζόμαστε για μια μαραθώνια διαδικασία κατανάλωσης της λαγάνας. Δεν υπάρχει νοικοκυριό που να την κατανάλωσε σε ένα μόνο μεσημέρι, γιαυτό κρατήστε δυνάμεις για τη συνέχεια.

Η εβδομάδα είναι μεγάλη όπως και η ποσότητα της λαγάνας που θα επιχειρήσεις να φας σε διάφορες παραλλαγές. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, ίσως και Παρασκευή το πρωινό σου είναι λαγάνα! Με αλλαντικά θες, με ξεχασμένες αγνές μαρμελάδες ή ακόμα και με γλυκό; Μη μπαίνεις στο δίλημμα, όλα θα τα δοκιμάσεις!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και πέρα από το χιούμορ, μας θυμίζει σε χαλεπούς καιρούς, πως τα ελληνικά έθιμα δεν σβήνουν ποτέ!