f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ambulance: Η νέα ταινία δράσης που θα σε αγγίξει! (vid)

Φίλος του σινεμά τελευταία, ψάχνω την καλύτερη αφορμή για να πιάσω θέση στην μεγάλη οθόνη και νομίζω πως την βρήκα ήδη!

Το ambulance κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Μαρτίου στους κινηματογράφους και το στόρι του είναι ικανό να αγγίξει άπαντες.

Η ιδέα υλοποίησης της ταινίας έπεσε στο τραπέζι το 2015. Οι σκηνοθέτες δεν στέριωναν και αφού διασώθηκε ο σεναριογράφος, η ταινία ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Επόμενο βήμα να αρέσει στον κόσμο και από το τρέιλερ θεωρώ έχει κερδίσει ήδη κάποια credit.

Το Ambulance είναι ταινία δράσης και περιέχει δεκάδες συναισθήματα που θα σας κάνουν να αγαπήσετε και παράλληλα να μισήσετε τους πρωταγωνιστές.

Το δίλημμα είναι μεγάλο για τον Γουίλ και κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η υγεία της γυναίκας του κινδυνεύει και γιαυτό παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Απευθύνεται στον θετό αδερφό του, Ντάνι που μπορεί για κάποιους να θεωρηθεί λάθος.

Η ανάγκη για χρήματα είναι μεγάλη και τότε ο Ντάνι οργανώνει ληστεία σε μεγάλη τράπεζα του Λος Άντζελες. Τα σχέδια έδειχναν ότι πρόκειται για κάτι απλό αλλά όλα στράβωσαν… Η αστυνομία τους κυνηγά και τότε καταλήγουν σε ένα ασθενοφόρο, δεν θα είναι όμως μόνοι!

Η δυσκολία του να ξεφύγουν αυξάνεται και η αγωνία βαράει κόκκινο!

Ραντεβού στα σινεμά συνεπώς, αναμένοντας για ένα θέαμα εφάμιλλο του σεναρίου και του τρέιλερ!

Σκηνοθεσία: Michael Bay

Σενάριο: Chris Fedak

Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González