f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μπότεβ – Άρης 1-0: Ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι στην μνήμη του Τόσκο

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την Μπότεβ Πλόβντιβ, σε μια φιλικό αγώνα προς τιμή των αδικοχαμένων φίλων των δυο ομάδων Τόσκο Μποζατζίσκι και Άλκη Καμπανού.

Στο «Χρίστο Μπότεβ Στάντιουμ» το συγκρότημα του Απόστολου Τερτζή παρότι ήταν δραστήριοι στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και με το τέρμα του Μάρτιν Σέκουλιτς στο 17ο λεπτό, ο Άρης ηττήθηκε με 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κίτρινοι» είχαν δοκάρι με τον Λουίς Πάλμα, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα της ομάδας έκαναν οι Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, Φράνκο Φεράρι, Βαλεντίνο Φατόρε, Αντώνης Αηδόνης και Κίκε Σαβέριο.

Δοκάρι είχαν και οι Βούλγαροι, με τον Στεποναβίτσιους στο 82 να αστοχεί σε μια τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο 19ο λεπτό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Άλκη, ενώ οι παίκτες των δυο συλλόγων πριν την έναρξη του φιλικού κατέθεσαν στεφάνια τόσο για τον αδικοχαμένο φίλο του Άρη, όσο και για τον Τόσκο Μποζατζίσκι.

Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα (46’ Χουτεσιώτης), Ματαρίτα (59’ Φεράρι), Εμπακατά (81’ Φατόρε), Φαμπιάνο (71’ Αηδόνης), Μπράμπετς, Νταρίντα, Ρουπ (63’ Τσέρα), Πάβιτσιτς (46’ Οντουμπάτζο), Πάλμα (71’ Σαβέριο), Παναγίδης, Γκρέι (63’ Χριστοδουλόπουλος).