f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Επίθεση Πολάκη στον διευθυντή της Αυγής- «Μόνο για φτύσιμο είναι οι χαρακτηρισμοί σου»

Επίθεση στον διευθυντή της εφημερίδας «Αυγή», Σπύρο Ραπανάκη έκανε μέσω social media ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε χθες στην πρώτη ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης ως Πρόεδρος, ακόμη και με τους όρους life style που τείνουμε να αποδεχτούμε, ήταν περισσότερο από επαρκής. Αποδείχτηκε, όμως, ότι αυτό δεν ήταν αρκετό» ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη φάση, που διαδικασίες fast track με χαρακτηριστικά καλλιστείων ή με επικέντρωση σε επίπλαστα ψευδο-διλήμματα (Κέντρο ή Αριστερά;) δεν πρόκειται να τον ανατάξουν».

«Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασίων life style δεν θα ακούγονταν. Την επόμενη μέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριες» έγραψε ο διευθυντής της Αυγής.

«Διευθυντή της Αυγής, αυτό άκουσες από την ομιλία μου;;; Τα αλλά δεν τα άκουσες; Ή απλά δεν μπορείς να αρθρώσεις κιχ και ΤΟΛΜΑΣ να με λες λούμπεν!! Εσύ, εμένα!!! Μόνο για φτύσιμο είναι οι χαρακτηρισμοί σου. Πράγματι είναι καιρός να μπούνε κατακόκκινες γραμμές, στην δηθενιά, στη θολούρα, στον δικαιωματισμο του περιθωρίου, στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω, ανασηκωμένα φρυδακια που νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς».