f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μακρόν: «Πρέπει να προστατεύσουμε καλύτερα τα κοινά σύνορα της Ευρώπης»

«Πρέπει να προστατεύσουμε καλύτερα τα κοινά σύνορα της Ευρώπης. Πρέπει να μεταρρυθμίσουμε τη νομοθεσία μας. Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του νέου νόμου», τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Μακρόν ανέφερε πως στόχος της γαλλικής κυβέρνησης είναι πλέον η πλήρης απασχόληση, η ανάπτυξη των πράσινων βιομηχανιών αλλά και της πυρηνικής ενέργειας, καθώς και η αύξηση της αποτελεσματικότητας των δημοσίων υπηρεσιών. Ερωτηθείς για τις βιαιοπραγίες που σηματοδότησαν την έναρξη του καλοκαιριού, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας τις χαρακτήρισε «ανείπωτες». «Το μάθημα που παίρνω από αυτές είναι ένα: τάξη, τάξη, τάξη. Το δεύτερο είναι ότι η χώρα μας χρειάζεται μια επιστροφή της εξουσίας σε κάθε επίπεδο και πρώτα στην οικογένεια», απάντησε ο Εμανουέλ Μακρόν. Ως προς το θέμα του νέου νομοθετικού πλαισίου για το μεταναστευτικό ο Εμμανουέλ Μακρόν διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση έχει τη βούληση να οικοδομήσει το νέο πλαίσιο από κοινού με κάθε εποικοδομητική αντιπολίτευση».