f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Λέκο: «Θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα, ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση στην Τούμπα»

Ο τεχνικός της Χάιντουκ Σπλιτ, Ιβάν Λέκο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε πως η ομάδα του θα είναι πιο… έξυπνη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά και την πιθανότητα να οδηγηθεί το ματς στην παράταση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν η πίεση είναι πλέον στον ΠΑΟΚ: «Ίσως, θα ήταν βέβαια πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα αν είχαμε κερδίσει στην έδρα μας. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε, θέλουμε να προκριθούμε, όπως και ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τις ευκαιρίες μας».

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ: «Θεωρούμε ότι εμείς είμαστε εξυπνότεροι μετά τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και εμείς έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Ένα είναι σίγουρο θα πρέπει να σταματήσουμε τους καλύτερους παίκτες του, θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα, ηρεμία και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση».

Για την ενδεκάδα του: «Ποτέ δεν αποκαλύπτω την σύνθεση πριν την αποκαλύψω στους παίκτες μου. Μην περιμένετε μεγάλες εκπλήξεις. Από το πρώτο παιχνίδι μάθαμε ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι στον αγωνιστικό χώρο».

Για το προαίσθημά του για τη ρεβάνς: «Δεν σκέφτομαι ποτέ τι θα γίνει, το βασικό μας μέλημα είναι να προκριθούμε».

Για τo αν έχει ετοιμάσει την ομάδα του για ενδεχόμενη διαδικασία πέναλτι: «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, έχουμε κίνητρο και είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι».