f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Άρης: Με Κουέστα και Μπράμπετς στη Κρήτη

Ο Άρης καλείται να αφήσει πίσω του τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Με τους Χουλιάν Κουέστα και Γιάκουμπ Μπράμπετς θα ταξιδέψουν οι “Κιτρινόμαυροι” στη Κρήτη, με τον πρώτο βέβαια να παραμένει αρκετά αμφίβολος και τον δεύτερο να έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τον Ο.Φ.Η. (20/08), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Κρήτη) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Luis Palma, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Saverio (τραυματίας), Gray, Fattore, Αηδόνης.”

Φωτογραφία: Eurokinissi