f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Λ. Αυγενάκης: «Προτεραιότητα η συλλογή, καύση ή ταφή των ζώων – Η γη θα επανέλθει πολύ σύντομα» (vid)

Για τις εντυπώσεις του από την αυτοψία που πραγματοποίησε στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ PRIME με τον Ηλία Σιακαντάρη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για μία πολύ σκληρή εικόνα, σκληρές καταστάσεις, πολλή στεναχώρια, πόνο και απογοήτευση. Ωστόσο υποστήριξε ότι την ίδια στιγμή υπάρχει ελπίδα. «Υπάρχει κόσμος που έχει πεισμώσει. Λέει δόξα τω Θεώ, δεν χάσαμε τον άνθρωπό μας, χάσαμε τις περιουσίες μας, αλλά ξέρουμε ότι είστε εδώ. Τους έχει δώσει μεγάλη χαρά και αισιοδοξία το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές ο πρωθυπουργός μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλία, στο Συντονιστικό, έχει μιλήσει ο ίδιος, άρα έχει άποψη, έχει εικόνα για το ποια είναι η κατάσταση. Έχουμε βρεθεί πλειάδα υπουργών στο πεδίο. Το Συντονιστικό λειτουργεί κάθε πρωί και είναι αρκετοί συνάδελφοι που διαρκώς βρίσκονται, ανανεώνουν την παρουσία τους στο συντονιστικό και καθημερινά παλεύουν για να λύσουν προβλήματα» δήλωσε ο υπουργός.