f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Η Formula 1 βρήκε τον τρόπο να απογειώσει το brand name της!

Με το μότο “ο νικητής τα παίρνει όλα” η Formula 1 καλωσορίζει το Las Vegas στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η σαγηνευτική πόλη των ΗΠΑ θα φιλοξενήσει τον Νοέμβριο του 2023 το grand prix της Formula 1, φέρνοντας στο σπορ ένα πιο… σοφιστικέ προφίλ.

Για πολλά χρόνια η Formula 1 ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι και στηριζόταν στους αιώνιους φαν της. Ακόμα και αυτοί όμως δυσανασχετούσαν βλέποντας ένα μονότονο θέαμα. Μία ομάδα να πρωταγωνιστεί και ο Χάμιλτον να μην έχει αντίπαλο.

Το λίφτινγκ στα μονοθέσια, τους κανονισμούς και οι συμφωνίες με νέες πίστες, ανοίγουν την αγορά για την Formula 1 που κινήθηκε σε αυτό το πλαίσιο και προσπαθεί να απογειώσει το brand name της!

Η εμπορευματοποίηση ενός σπορ μπορεί να δείχνει… εκμετάλλευση των οδηγών ωστόσο η Formula 1 ήταν υποχρεωμένη να περάσει σε νέα εποχή, προσελκύοντας ακόμα περισσότερο κοινό. Και εδώ που τα λέμε οι οδηγοί δεν βγαίνουν χαμένοι, με τον πακτωλό εκατομμυρίων στα συμβόλαιά τους και τις εμπορικές συμφωνίες (οι περισσότεροι τουλάχιστον).

Το περσινό δραματικό φινάλε στο Άμπου Ντάμπι όχι μόνο άλλαξε το ρου της ιστορίας αλλά έδωσε και ώθηση για νέες περιπέτειες.

Οι φωνές πληθαίνουν που θέλουν την Formula 1 να έχει 30 grand prix τα επόμενα χρόνια (ίσως και υπερβολικά πολλά) ωστόσο όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε μια περίοδο που η F1 θα χτυπάει την πόρτα όλο και περισσότερων αγορών.

Σε αυτή τη συζήτηση έρχεται να προστεθεί η ανακοίνωση για grand prix στο Las Vegas που θα είναι νυχτερινό, θα γίνει Σάββατο και σε… άγρια μεσάνυχτα για την Ελλάδα.

Η Formula 1 θα διεισδύσει σε όλα τα μαγικά αξιοθέατα της πόλης του τζόγου που δεν κοιμάται ποτέ! Δεν θα θυμίζει Μονακό σε ταχύτητες (τα μονοθέσια θα αγγίζουν τα 342χιλ./ώρα) και το σπορ θα αποκτήσει νέο αέρα και κόσμο!