f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

ΟΑΚΑ: Τα κρίσιμα αναπάντητα ερωτήματα για το «λουκέτο» (vid)

Πλήθος ερωτημάτων προκύπτει από την απόφαση να μπει προσωρινά το λουκέτο στο ΟΑΚΑ έπειτα από μελέτη που εντόπισε προβλήματα στατικότητας στο στέγαστρο του κεντρικού σταδιού αλλά και σε αυτό του ποδηλατοδρομίου.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό αναστέλλεται κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Καλογρέζα, καθώς οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου Καλατράβα δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Αυτό που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα είναι το πόσο καιρό θα παραμείνει κλειστό το ΟΑΚΑ, με τον αναπληρωτή υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση να επισημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση «θα επαναλειτουργήσει με ασφαλή τρόπο».

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, μια δεύτερη μελέτη θα πραγματοποιηθεί σύντομα, ωστόσο αν επαληθευτεί η πρώτη, τα δύο στάδια θα μείνουν κλειστά για τουλάχιστον δύο μήνες.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.