f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μπελούτσι: “Είμαι τυχερή – Η δουλειά μου με κάνει να νιώθω ζωντανή” (vid)

Η χολιγουντιανή Ιταλίδα ηθοποιός παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου και μίλησε με ειλικρίνεια στον επικεφαλής του προγράμματος του φεστιβάλ, Γιώργο Κρασσακόπουλο για τη μεγάλη πορεία της.

Ερωτηθείσα για το φιλμ Μαρία Κάλλας: «Επιστολές και αναμνήσεις, όπου ενσαρκώνει τη μεγάλη ντίβα της όπερας, η Μόνικα Μπελούτσι επεσήμανε πως πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο σέβεται και εκτιμά. Μιλώντας για το πώς προετοιμάζεται για έναν ρόλο είπε: «Κάθε ηθοποιός έχει τον τρόπο του να προετοιμάσει τον ρόλο του. Βλέπει πώς ένας χαρακτήρας περπατάει, ντύνεται, φέρεται. Η Μαρία Κάλλας με άγγιξε πολύ. Πέθανε με ραγισμένη καρδιά. Για αυτό την σέβομαι πολύ, πέραν του μεγάλου ταλέντου της ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος».

Μάλιστα συσχέτισε τον χαρακτήρα της Κάλλας με αυτόν της Μαλένα, αναφέροντας πως πρόκειται για γυναίκες μέσα σε έναν κόσμο ανδρών, που κυριαρχείται από άνδρες.

Σε ερώτηση για την αγάπη και το αν πόνεσε και η ίδια από αυτή, η Μόνικα Μπελούτσι απάντησε: «Είμαι γυναίκα για αυτό μπορώ να καταλάβω τις άλλες γυναίκες. Οι ηθοποιοί κυριεύονται από άλλες ψυχές. Όταν είσαι ηθοποιός πρέπει να έχεις συμπόνια και σεβασμό για το ρόλο που θα παίξεις». Αναφορικά με το πέρασμα του χρόνου και το πώς νιώθει η ίδια για αυτό είπε πως νιώθει ευγνώμων για όσα έχει στη ζωή της. «Δεν θέλω να παλεύω με τον χρόνο γιατί αν παλέψω με τον χρόνο θα χάσω. Είμαι τυχερή. Ξυπνάω το πρωί και νιώθω καλά. Πηγαίνω με το ρεύμα της ζωής. Αυτό που με κάνει να νιώθω ζωντανή είναι η οικογένειά μου και η δουλειά μου. Όταν δουλεύεις είσαι δημιουργικός, γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς ότι το σημαντικό είναι η οικογένεια και οι άνθρωποί σου, να παίρνεις και να δίνεις αγάπη».

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων από το κοινό, η Μόνικα Μπελούτσι κλήθηκε να απαντήσει για το πώς ορίζει η ίδια την ομορφιά. Η μεγάλη σταρ τόνισε τη σημασία της αγάπης και της ευτυχίας καθώς αυτά θεωρεί όμορφα στη ζωή.

«Η αγάπη είναι τα πάντα. Η αγάπη και το πάθος για ζωή. Είναι σημαντικό να βρεις το πάθος σου, αυτό που σε κάνει να νιώθεις ζωντανή. Αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας».

Μάλιστα είπε πως βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας όταν χρειάζεται να προβάλλει μια νέα ταινία και να προωθήσει τη δουλειά της. Εκτός αυτού προτιμά να μένει στη σκιά. Δήλωσε επίσης ευγνώμων που έχει συνεργαστεί με πολλούς ταλαντούχους σκηνοθέτες αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει η ίδια κάποια ταινία. Σε ερώτηση για τη νέα ταινία στην οποία συμμετέχει, το Beetlejuice 2 και το τι θα δούμε εκεί, η διάσημη σταρ προτίμησε να μη δώσει καμία απάντηση. Κατά την άφιξη και κατά την αποχώρησή της, η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε και έβγαλε χαμογελαστή selfies. Το βράδυ στις 20:00 θα παρευρεθεί στο Ολύμπιον, όπου θα προβληθεί η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Εκεί, η Ιταλίδα σταρ θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά. Υπενθυμίζεται ότι χθες επικράτησε φρενίτιδα έξω από το χώρο του Ολύμπιον καθώς από νωρίς πλήθος από σινεφίλ και θαυμαστών της διάσημης ηθοποιού περίμεναν την άφιξή της. Η ίδια φωτογραφήθηκε μαζί τους και παρακολούθησε την προβολή του φιλμ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου. Δεν θα πω πολλά για την ταινία. Απολαύστε την προβολή». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της από τη Θεσσαλονίκη

Πηγή: Karfitsa.gr / Φωτογραφία: Motion Team