f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Άγριες Μέλισσες – Μυρσίνη: “Δεν με ενδιαφέρεις πια, Δούκα Σεβαστέ”

Ο Δούκας αποφασίζει να παραχωρήσει την περιουσία στα παιδιά του προκαλώντας έτσι πανικό στην Μυρσίνη, η οποία καταλαβαίνει τους λόγους για τους οποίους αποφασίζει να το κάνει αυτό στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του κι αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη, πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Διαλύεται οριστικά η σχέση Δούκα και Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Η σχέση Δούκα και Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά μετά από αυτό καθώς η Μυρσίνη θεωρεί πως ο Δούκας το έκανε αυτό για να μην μείνει τίποτα στα χέρια της. Ο ίδιος της λέει πως τον πρόδωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά και η αποκάλυψη του Μεγαρίτη, ήταν το αποτελειωτικό χτύπημα στην σχέση τους.

Το οριστικό τέλος στην σχέση τους είναι γεγονός φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών. Η Μυρσίνη στο επεισόδιο της Δευτέρας αποφασίζει πως δεν την νοιάζει πια τίποτα στις Άγριες Μέλισσες όσον αφορά την σχέση της με τον Δούκα και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ένας θάνατος έρχεται να τους ταρακουνήσει. Ποιος πεθαίνει;