f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Στον τελικό με… Τσόλακ ο ΠΑΟΚ!

Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς για τον ΠΑΟΚ, αφού με το δικό του γκολ ισοφάρισης -και τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ- έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με ελάχιστες φάσεις και ένταση ανά διαστήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πάντα άλλαξαν, με τις δύο ομάδες να πατούν συχνά στην περιοχή του αντιπάλου τους και να χάνουν ευκαιρίες για το προβάδισμα.

Με το 0-0 να παραμένει, οι δύο ομάδες χρειάστηκαν τον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η εικόνα δεν άλλαξε, μέχρι το 105′, όπου ο Ελ Αραμπί ανατράπηκε από τον Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα με εκτέλεση πανένκα.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου της παράτασης, ο Σβαμπ βρήκε στα πλάγια της μεγάλης περιοχής του Ολιβέιρα, που σέντραρε παράλληλα. Ο Τσόλακ με μια κοντινή προβολή, έβαλε την σφραγίδα του στην αναμέτρηση αλλά και στην πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά (111′ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Μ. Καμαρά (61′ Καρβάλιο), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (111′ Κούντε)- Ροντρίγκες (75′ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (87′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (75′ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ – Αουγκούστο (89′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (46′ λ. τρ. Σοάρες, 106′ Τσόλακ) – Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62′ Μιτρίτσα, 90′ λ. τρ. Τέιλορ), Άκπομ (72′ Ολιβέιρα).