f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μαριάννα Κιμούλη: “Άτοπη η σύγκριση με τον πατέρα μου”

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή και το περιοδικό “Gala” παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες” και μίλησε για τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη, και τις συμβουλές που τις έχει δώσει.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για την κύρια συμβουλή που της έχει δώσει ο Γιώργος Κιμούλης σχετικά με τον χώρο της υποκριτικής απάντησε: “Να έχω μεγάλη αντοχή. Αυτό το θυμάμαι από πάντα. Και πειθαρχία κι αφοσίωση”. Στο ίδιο πλαίσιο μίλησε για το αν έχει αισθανθεί να τη συγκρίνουν μαζί του, με τη Μαριάννα Κιμούλη να δηλώνει:

“Όχι, και σίγουρα σε αυτό βοηθάει ότι είμαι γυναίκα, δηλαδή ότι δεν θα υποδυόμουν ποτέ ίδιους ρόλους με εκείνον κι έπειτα υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνος είναι ένας άνθρωπος με τεράστια πορεία στο χώρο, εγώ τώρα ουσιαστικά ξεκίνησα να κάνω τα πρώτα μου βήματα. Καταλαβαίνω αν γίνεται αυτή η σύγκριση, αλλά ταυτόχρονα είναι κι άτοπη”