f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Το πιο διάσημο ζευγάρι του Pornhub… αποκαλύπτεται!

Χιλιάδες ερασιτέχνες δημοσιεύουν πορνογραφικά βίντεο του εαυτού τους σε ιστότοπους όπως το PornHub, όπου ανταγωνίζονται τους επαγγελματίες. Ωστόσο, υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι που φαίνεται να είναι πιο δημοφιλές από τα περισσότερα και πλέον ξεπερνάει σε φήμη ακόμα και τους

Η Yiny και ο Leon, των οποίων το καλλιτεχνικό όνομα είναι yinyleon, δημοσιεύουν τακτικά βίντεο με τους ίδιους να κάνουν έρωτα σε διάφορα μέρη και τα εκατοντάδες βίντεο τους έχουν συνολικά περισσότερες από 1,2 δισεκατομμύρια προβολές.

Η 40χρονη Yiny και ο σύζυγός της Leon είναι ένα ζευγάρι με έδρα το Τέξας, αλλά τα βίντεο επικεντρώνονται περισσότερο στην Yiny, όπως και οι λογαριασμοί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο BuzzFeed, το ζευγάρι μίλησε για τον λόγο που θέλησε να μοιραστεί τα «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο και γιατί ήταν τόσο επιτυχημένα.

Η Yiny είπε: «Νομίζω ότι γι’ αυτό φτάσαμε στην κορυφή – επειδή όλα φαίνονται τόσο αληθινά. Είμαστε στην κορυφή επειδή είμαστε αληθινοί».

Ο Leon πρόσθεσε: «Ήμουν στο στρατό για 13 χρόνια, αλλά έφυγα γιατί αυτά που έβγαζα στο στρατό σε ένα χρόνο, εδώ τα βγάζω σε ενάμιση μήνα, δύο μήνες, είναι γελοίο».