f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Κουλουκάκου: «Θα ακουστεί λίγο κάπως, αλλά ο θάνατος του μπαμπά μου μού έκανε καλό» (vid)

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και για την απώλεια του πατέρα της.

«Δεν είναι ότι δε μπορώ να ξεπεράσω την απώλεια του μπαμπά μου. Μια χαρά είμαι. Μου λείπει ο μπαμπάς μου, προς Θεού. Είμαι όμως ευγνώμων για πάρα πολλά άλλα πράγματα. Απλώς, καμιά φορά, ενώ ζούμε και είμαστε ευτυχείς και καλά στην υγεία μας, κάποιες φορές που είναι σημαντικές για εμάς, ταυτιζόμαστε με πράγματα του παρελθόντος που τα σκεφτόμασταν όταν ήμασταν μικρά, ενώ δεν είναι στην καθημερινότητά μας και τη ζωή μας», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν με ρωτήσεις αν μου λείπει ο μπαμπάς μου, ναι μου λείπει. Δε μου στερεί όμως κάτι από το να ζω, ίσα ίσα, θα ακουστεί λίγο κάπως, αλλά ο θάνατός του μου έκανε σε πολλά πράγματα καλό. Επέστρεψα στην Ελλάδα, ήρθα πιο κοντά στη μαμά μου, λειτούργησαν κάποια άλλα πράγματα μέσα μου που βγήκαν μετά στην επιφάνεια».