f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Κόπα Αμέρικα: Η Ουρουγουάη πέταξε εκτός τη Βραζιλία – Εύκολη πρόκριση για Κολομβία (vids)

Εκτός συνέχειας του Copa America άφησε τη «σελεσάο» η «σελέστε». Η κανονική διάρκεια του προημιτελικού ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0), με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι, μια και παράταση προβλέπεται μόνο στον τελικό.

Εκεί, Μιλιτάο και Ντάγκλας Λουίζ ήταν άστοχοι για τη Βραζιλία, τη στιγμή ο Άλισον απέκρουσε το πέναλτι του Χιμένες, αλλά ο Ουγκάρτε σκόραρε το τελευταίο πέναλτι για την Ουρουγουάη και την έστειλε στα ημιτελικά.







Θέση στα ημιτελικά του Κόπα έκλεισε και η Κολομβία μετά το εμφατικό 5-0 επί του Παναμά. Μάλιστα, οι «καφετέρος» θα παίξουν κόντρα στην «σελέστε» μετά την πρόκρισή της επί της Βραζιλίας.

Ο Τζον Κόρντομπα άνοιξε το σκορ (1-0) στο 4ο λεπτό και στη συνέχεια ο Χάμες Ροντρίγκες σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 15’, πριν βρει τον Λουίς Ντίας για το 3-0 στο 41’, σβήνοντας τις ελπίδες του Παναμά πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Κολομβία συνέχισε στο ίδιο τέμπο και σημείωσε άλλα δύο τέρματα, με τον Ρίτσαρντ Ρίος στο 70’ και με πέναλτι του Μιγκέλ Μπόρχα στις καθυστερήσεις (94’).