f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Η Τόρι Σπέλινγκ εξήγησε τι είναι το μεγάλο κενό ανάμεσα στα στήθη της

Στο πιο πρόσφατο podcast της misSPELLING, η σταρ απάντησε στην ερώτηση ενός troll για την «τεράστια σχισμή ανάμεσα στα βυζ@@ της».

«Εδώ και χρόνια δέχομαι τέτοια σχόλια που λένε «φτιάξε αυτό το πράγμα ανάμεσα στα βυζ@@ σου» ή «τι είναι, είναι σαν μια τρύπα που ανοίγει;» ξεκίνησε η Τόρι.

Η Σπέλινγκ είπε ότι ήταν «τυχερή» με την απώλεια κάποιων κιλών μετά τη γέννηση των πρώτων τεσσάρων παιδιών της, αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει φάρμακα για τον διαβήτη όταν «δεν μπορούσε να χάσει» το βάρος που είχε πάρει μετά τη γέννηση του γιου της Μπο, ο οποίος σήμερα είναι επτά ετών.

«Στην πραγματικότητα είναι πρόβλημα στα κόκαλα, λέγεται pectus excavatum», συνέχισε, αναφερόμενη σε μια παραμόρφωση του θωρακικού τοιχώματος, που αναφέρεται επίσης ως «στήθος χωνί» κατά το Πανεπιστήμιο της Γιούτα.

Στη συγκεκριμένη πάθηση, το στέρνο αναπτύσσεται αφύσικα προς τα μέσα, δημιουργώντας μια αισθητή εσοχή – που μοιάζει σχεδόν με μπολ στο κέντρο του στήθους, σύμφωνα με το πρακτορείο.