f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Εκλογές ΗΠΑ: «Τέλος» στα σενάρια βάζει ο Τζον Μπάιντεν (vid)

Τέλος στα σενάρια περί απόσυρσής του από την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ έβαλε ο Τζόν Μπάιντεν σε συνέντευξη που παραχώρησε διάρκειας 59 λεπτών. Ο Αμερικανός πρόεδρος, όχι μόνο ξεκαθάρισε ότι θα είναι εκείνος ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, αλλά επέμενε ότι θα κερδίσει και τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Νομίζω πως είμαι ο άνθρωπος με τα περισσότερα προσόντα για να είμαι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές. Τον νίκησα μια φορά ήδη, θα τον νικήσω ξανά» δήλωσε ο 81χρονος πρόεδρος, τονίζοντας ότι το πλεονέκτήμα του έναντι όποιας άλλης υποψηφιότητας από τον κύκλο των Δημοκρατικών είναι ότι δεν χρειάζεται να ξεκινήσει από το μηδέν.

Αν και ξεκίνησε την ομιλία του με ένα λεκτικό ολίσθημα, αποκαλώντας την Καμάλα Χάρις ως «αντιπρόεδρο Τραμπ» ο Τζον Μπάιντεν υπογράμμισε την σιγουριά του για νίκη κόντρα στον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας, μάλιστα, ότι καμία δημοσκόπηση δεν δείχνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει.
Εκτός των άλλων, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε «ανοιχτός» σε νευρολογική εξέταση, που πρότειναν να κάνει κάποιοι από το κόμμα του για να «ηρεμίσει» τα πνεύματα, εφόσον αυτή κρίνεται απαραίτητη από τους γιατρούς. «Δεν είμαι αντίθετος, αν οι γιατροί μου πουν ότι πρέπει να κάνω άλλη μια νευρολογική εξέταση, θα το κάνω», δήλωσε.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ, επισήμανε ότι οι ξένοι ηγέτες δεν ανησυχούν για την καταλληλότητά του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά για μια δεύτερη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ.