f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Σκότωσε την 37χρονη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε! (vid)

Μία 37χρονη γυναίκα στην Αμφιλοχία σκοτώθηκε, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (13/7), όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της τη δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το e-maistros.gr, το δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα καθώς ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη (11/7) το θύμα είχε υποβάλει μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Μάλιστα, η γυναίκα είχε ζητήσει να της δοθεί panic button, αλλά και να μείνει σε κάποιο καταφύγιο.

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Οι δύο νέοι, 37 και 42 ετών, είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους. Έμειναν πίσω δύο παιδιά στην εφηβεία.

Η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας είναι συγκλονισμένη από το γεγονός. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας που συνέβη κατά τις 04:00, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι των θυμάτων προσπαθούν να διαχειριστούν το ανείπωτο πένθος τους.