f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Κικίλιας από Εύβοια: «Η φωτιά έφυγε γρήγορα και αυτό μας ανάγκασε να φέρουμε επιπρόσθετες δυνάμεις»

Mένεται το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια, οι εστίες πλέον είναι διάσπαρτες, αλλά η εικόνα της φανερά βελτιωμένη. Συγκεκριμένα, το μέτωπο που είναι ενεργό εντοπίζεται «εσωτερικά του τριγώνου των οικισμών Πετριές, Κριεζά και Αλώνια«, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης σε σχετική ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρίσκεται ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο διοικητής της Πυροσβεστικής, Κωσταντίνος Ψαρρός, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο του μετώπου. Στο σημείο βρίσκονται, επίσης, ο Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός και ο δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, Νίκος Μπαράκος.

«Ήταν και είναι μία δύσκολη πυρκαγιά γιατί ξεκίνησε σε δύσκολο σημείο σε χορτολιβαδική και χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά έφυγε γρήγορα και αυτό μας ανάγκασε να φέρουμε επιπρόσθετες δυνάμεις», ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας.