f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα: «Τιμή η πρόταση για τη θέση του Επιτρόπου»

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε το απόγευμα της Πέμπτης (1/8) στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που είναι η πρόταση της Ελλάδας για τη θέση του Επιτρόπου στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον πρότεινε για τη θέση του Επιτρόπου στη νέα Κομισιόν, αναφέροντας πως είναι «μοναδική τιμή και ευθύνη».

«Θέλω να γνωρίζετε και θέλω να γνωρίζουν και οι συμπολίτες μας ότι δέσμευσή μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, υπηρετώντας την Ελλάδα και την ΕΕ» είπε, επίσης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Απόστολος Τζιτζικώστας: Τι είπε στη συνάντησή του με τον Μητσοτάκη

«Σας ευχαριστώ πολύ που με προτείνατε για τη θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ.

Είναι για μένα μοναδική τιμή και ευθύνη. Από την εμπειρία μου στους ευρωπαϊκούς θεσμούς γνωρίζω καλά ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση και είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά προκειμένου να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Και βέβαια η απόφασή σας αυτή συνιστά και μια αναγνώριση του ρόλου και της δυναμικής της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας, στην οποία άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχετε επενδύσει προσωπικά με πολλά και σημαντικά έργα.

Θέλω να γνωρίζετε και θέλω να γνωρίζουν και οι συμπολίτες μας ότι δέσμευσή μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, υπηρετώντας την Ελλάδα και την Ε.Ε. με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης.

Και οδηγός μου όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα συνεχίσει να είναι η ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Σας ευχαριστώ και πάλι Πρόεδρε».