f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τσάλοφ: «Θα βάλω τα δυνατά μου για να παίξουμε στο Champions League» (vid)

Ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Φέντορ Τσάλοφ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικεφάλου του βορρά» και εξέφρασε τη φιλοδοξία του να βοηθήσει την ομάδα να παίξει στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Άκουσα πολλά καλά πράγματα για τον σύλλογο. Πριν τη μεταγραφή μίλησα με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, τον οποίο γνωρίζω καθώς παίζαμε μαζί στην Εθνική ομάδα αλλά και στο ρωσικό πρωτάθλημα. Άκουσα πολλά για την πόλη, για τους φιλάθλους, για το κλαμπ.

Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ. Είμαι επιθετικός και θέλω να σκοράρω συνέχεια. Για μένα όμως είναι σημαντικό να κερδίσουμε κάτι. Τίτλους και τρόπαια. Επίσης, γνωρίζω ότι τώρα είναι μία σημαντική στιγμή για την ομάδα και θα βάλω και εγώ τα δυνατά μου να παίξουμε στο Champions League.

Γνωρίζω τον Μαγκομέντ. Εδώ ζουν πολλοί Ρώσοι και μου έστειλαν πολλά μηνύματα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι επίσης πολύ τρελοί. Δεν ξέρω πως να το πω, έχουν μία ωραία τρέλα. Όλοι με στηρίζουν, οπότε πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα».