f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τα χαρτιά του πατέρα της μποξέρ, Κελίφ για να αποδείξει πως η κόρη του είναι… γυναίκα

Mετά τα χτυπήματα στην Ιταλίδα, Άντζελα Καρίνι η αποσύρθηκε μετά από αγώνα 46 δευτερολέπτων, υπάρχει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων αναφορικά με την ταυτότητα της Αλγερινής μποξέρ, Ιμανί Κελίφ. Ο πατέρας της, Ομάρ, θέλοντας να αποδείξει πως η κόρη του είναι… γυναίκα, έδειξε τα απαραίτητα έγγραφα, τονίζοντας: “Το παιδί μου είναι κορίτσι. Μεγάλωσε ως κορίτσι. Είναι ένα δυνατό κορίτσι. Την μεγάλωσα να είναι εργατική και γενναία. Έχει ισχυρή θέληση να εργαστεί και να προπονηθεί.

Η Ιταλίδα που αντιμετώπισε δεν μπόρεσε να νικήσει την κόρη μου, γιατί η κόρη μου ήταν πιο δυνατή κι εκείνη πιο μαλθακή”. Με αφορμή τα επίσημα χαρτιά με ημερομηνία 2 Μαΐου 1999, που επαληθεύουν το φύλο της πυγμάχου, είπε: “Αυτές οι κριτικές και οι φήμες στοχεύουν να την αποσταθεροποιήσουν. Της λέω να τους αποδείξει ότι κάνουν λάθος στο ρινγκ και ελπίζω ότι θα τιμήσει την Αλγερία και τις αραβικές χώρες και θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο”.