f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε άνδρας που έκλεψε 35 συσκευασίες σαμπουάν

Δεκάδες συσκευασίες με σαμπουάν έκλεψε από σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης ένας 48χρονος ο οποίος πιάστηκε στα… πράσα και συνελήφθη το Σάββατο και ακολούθως παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άντρας εισήλθε στο κατάστημα φορώντας μια τσάντα πλάτης και όταν έφτασε στο ράφι με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, έβαλε στον σάκο του 35 συσκευασίες γνωστής εταιρείας σαμπουάν, συνολικής αξίας 135 ευρώ.

Κατά την έξοδό του από την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματός ο οποίος του ζήτησε να ανοίξει την τσάντα του και αφού επιβεβαιώθηκε για την κλοπή ειδοποίησε την αστυνομία.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για την πράξη της κλοπής και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 300 ευρώ.

Στην απολογία του ο 48χρονος αποδέχθηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι ήθελε να πουλήσει τις συσκευασίες σαμπουάν που αφαίρεσα αφαίρεσε καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είχε ανάγκη τα χρήματα.