f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Με κορυφαία επίδοση στον τελικό του σκέιτμπορντ Γυναικών η 15χρονη Γιαπωνέζα Χιράκι

Πλούσιο θέαμα και μεγάλες επιδόσεις επιφύλασσε ο ημιτελικός του σκέιτμπορντ Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!
Συνολικά 22 αθλήτριες έδωσαν μεγάλη μάχη για την είσοδο στην οκτάδα και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, με την 15χρονη Γιαπωνέζα, Κοκόνα Χιράκι να προκρίνεται με την κορυφαία επίδοση στον απογευματινό τελικό του αθλήματος! Μάλιστα, η νεαρή σκέιτμπορντερ συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού στο Τόκιο, σε ηλικία 12 ετών, είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο!

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Μπρους Γουέτστεϊν (20χρ. ΗΠΑ) και Χινάνο Χουσάκι (16χρ. Ιαπωνία), με την χάλκινη ολυμπιονίκη του Τόκιο, την 16χρονη Βρετανίδα, Σκάι Μπράουν, να περνά στον τελικό με το 4ο καλύτερο σκορ.
Όσον αφορά τη νεαρότερη αθλήτρια που μετέχει στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, η Κινέζα Χαοχάο Ζενγκ έμεινε στην 18η θέση της γενικής κατάταξης σε ηλικία μόλις 11 ετών και 360 ημερών!