f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τα στιγμιότυπα από την νίκη του Βόλου κόντρα στην Νίκη (vid)

Στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος επικράτησε με 1-0 της Νίκης στον μικρό τελικό, με τον Βιγιαφάνιες να σκοράρει στο 77’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Πώς αγωνίστηκαν οι ομάδες
Ο προπονητής του Βόλου, Χοακίν Γκόμεζ παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 3-5-2. Ο Σιαμπάνης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τριάδα της άμυνας αποτέλεσαν οι Κορρέα, Καλογερόπουλος και Τσοκάνης. Φουλ μπακ ήταν οι Μύγας δεξιά και Σμέλερς αριστερά. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Γκάβτσιτς, Βιγιαφάνιες και Κόμπα, με τους Κόζτα και Ασεχνούν να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο των «κυανέρυθρων».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Νίκης, Στέφανος Ξηροφώτος, παρέταξε τους «κυανόλευκους» με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Σούλης, με τους Οικονομόπουλο δεξιά και Ξανθόπουλο αριστερά να αποτελούν τους δύο ακραίους οπισθοφύλακες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Κούφας και Βλάχος. Οι Σαλαμούρας και Λίταινας ήταν οι δύο παίκτες του άξονα, ο Βερνάρδος κινούνταν στη δεξιά πτέρυγα, ο Ολουβαμπόρι αγωνίστηκε στο αριστερό «φτερό», με τον Τσιλιγγίρη να παίξει πίσω από τον προωθημένο Σμέρμποκ.