f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τρομακτικό τροχαίο με 11 νεκρούς στην Τουρκία: Λεωφορείο κόπηκε στη μέση (vid)

Ένα σοκαρισττικό τροχαίο σημειώθηκε στην Τουρκία, όπου 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 26 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες.

Το λεωφορείο καρφώθηκε σε γέφυρα αυτοκινητόδρομου κοντά στην Άγκυρα νωρίς το πρωί της Παρασκευής (9/8). Όπως μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι TRT, το λεωφορείο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από το Εσκισεχίρ, που βρίσκεται δυτικά της Άγκυρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε προσπαθήσει να φρενάρει. Για το τροχαίο έχει ξεκινήσει έρευνα από τις Αρχές.

Μάλιστα, οδηγός αυτοκινήτου που ακολουθούσε το λεωφορείο είπε ότι αναβόσβησε τα φώτα και κόρναρε πολλές φορές όταν είδε το λεωφορείο να βγαίνει από τον δρόμο, όμως ο οδηγός του οχήματος δεν αντέδρασε.

«Φύγαμε μαζί από το Τεμελί. Το λεωφορείο ήταν λίγο γρήγορο, άρχισε να ταλαντεύεται 3-4 χιλιόμετρα πριν από εδώ, μετά χτύπησε στη γέφυρα. Τα κομμάτια που πετάχτηκαν από το λεωφορείο χτύπησαν το αυτοκίνητό μας. Νωρίτερα του κορνάραμε αλλά δεν μας άκουσε», ανέφερε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και διέσωσαν όσους είχαν εγκλωβιστεί στο λεωφορείο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στα γύρω νοσοκομεία.