f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Φωτιές στη Βάρη: Νέα ντοκουμέντα από τη δράση του εμπρηστή – Αρνείται την εμπλοκή του ο 66χρονος καθηγητής(vid)

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την δράση του εμπρηστή καθηγητή και συγγραφέα ο οποίος βρίσκεται πίσω από τέσσερις φωτιές στη Βάρη φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.
Δευτερόλεπτα αργότερα η φωτιά φουντώνει και κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον εμπρηστή, ο οποίος φοράει τζιν παντελόνι, μαύρο αμάνικο μπλουζάκι, λευκά παπούτσια και τα μαλλιά του είναι πιασμένα κοτσίδα.

Στις 11 και 4 πρώτα λεπτά με στουπί και εύφλεκτο υγρό βάζει την φωτιά σε κλαδιά, 26 δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται ο εμπρηστής να απομακρύνεται από το σημείο που αποφάσισε να κάψει.

Από το βίντεο, διακρίνεται η σκιά ενός άνδρα, του εμπρηστή, να κινείται στην περιοχή της Βάρης το βράδυ της 8ης Ιουνίου.Οι φλόγες θεριεύουν και εκείνος περπατάει ατάραχος σα να μην έχει συμβεί τίποτα και χάνεται μέσα στη νύχτα.

«Από τα στοιχεία των καμερών της περιοχής φαίνεται η δράση του εμπρηστή ο οποίος βάζει φωτιά με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια απομακρύνεται», ανέφερε ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δύο ώρες μετά την φωτιά που έβαλε ο άνδρας κι αφού οι πυροσβεστικές δυνάμεις είχαν σβήσει την πυρκαγιά, ο εμπρηστής επιστρέφει ξανά στο ίδιο σημείο.

Καταγράφεται ξανά από την κάμερα ο ίδιος άνδρας, με άλλα ρούχα αυτή τη φορά. Ακολουθεί την ίδια διαδρομή, για να δει το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε νωρίτερα.