f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Βραζιλία: Δέκα άνθρωποι περίμεναν σε άλλη πύλη τη μοιραία πτήση και δεν επιβιβάστηκαν ποτέ

Η ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο και η άρνηση του προσωπικού εδάφους έσωσε τη ζωή επιβατών που ήταν έτοιμοι να πάρουν στην πτήση της Voepass η οποία τελικά συνετρίβη την Παρασκευή κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εμφανιστεί μαρτυρίες ανθρώπων που λένε ότι καθυστέρησαν στο αεροδρόμιο του Κασκαβέλ, από όπου αναχώρησε η πτήση.

Ο Αντιάνο Ασίς είπε στο βραζιλιάνικο TV Globo ότι έχασε την πτήση από δικό του λάθος. «Έφτασα στις 09:40 αλλά η πύλη της LATAM ήταν κλειστή» δήλωσε, για να εξηγήσει ότι μετά μόνο κατάλαβε πως έπρεπε να πετάξει με την Voepass.

Αντιλήφθηκε το λάθος μια ώρα αργότερα, αλλά δεν τον άφησαν να περάσει, παρά το ότι καβγάδισε με το προσωπικό. «Αν δεν είχε κάνει [ο υπάλληλος] τη δουλειά του, δεν θα ήμουν εδώ», συμπλήρωσε.

Παρόμοια ήταν και δεύτερη μαρτυρία επιβάτη που έχασε την πτήση της Voepass. Είχε κάνει το ίδιο λάθος με τον Ασίς, όπως και άλλοι επιβάτες, συνολικά περί τους δέκα.

Η πτήση Voepass 2283 προσέκρουσε σε κατοικημένη περιοχή μερικά χιλιόμετρα από το Σάο Πάολο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 62 επιβαίνοντες.

Πηγή: protothema.gr