f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

ΠΑΟΚ-Μάλμε: Ώρα… πρόκρισης

Ψάχνει το δεύτερο βήμα στον δρόμο για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στην κυρίως φάση (League Phase) του φετινού Champions League ο ΠΑΟΚ!

Στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, οι Σουηδοί μπήκαν δυνατά στην έδρα τους και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Γιάνσον στο 28, πριν ο Τάισον ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη τυ πρώτου ημιχρόνου (42’). Η Μάλμε πήρε ξανά το προβάδισμα στο 67’, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 με γκολ του Μπάμπα στο 75’, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα που αφήνει… ορθάνοιχτη την υπόθεση-πρόκριση ενόψει της αποψινής κρίσιμης ρεβάνς.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ισπανού μπακ, Γιόνι Ότο, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και για την πρεμιέρα της ομάδας του στη φετινή Stoiximan Super League, κόντρα στον Πανσερραϊκό (17/8, 20:00), ενώ εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο… φευγάτος, Τροστ-Εκόνγκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισσουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Όσον αφορά τη Μάλμε, βρίσκεται από χθες (12/8) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας διαθέσιμο το μεγάλο της αστέρι, Σεμπάστιαν Νάνασι, ο οποίος απουσίασε από το τελευταίο της παιχνίδι λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Το περασμένο Σάββατο (10/8), η Μάλμε έπαιξε για το πρωτάθλημα της χώρας της, αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες αλλά φεύγοντας τελικά με το διπλό (1-0) από την έδρα της Χάλμσταντ, χάρη σε ένα γκολ του Πένια από το 31’ του ματς.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Καμαρά – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον

Μάλμε (Ρίντστρομ): Ντάλιν – Στρίγκερ Λάρσεν, Γιάνσον, Ζάτερστρομ, Μπουσανέγιο – Νάνασι, Πένια, Γιόνσεν, Μπόλιν – Τελίν, Μποτεΐμ

Διαιτητής: Μάρκο Ντι Μπέλο (Ιταλία)

Βοηθοί: Τζιοβάνι Μπατσίνι, Αντρέα Ζινιαρέλι

Τέταρτος: Τζιοβάνι Αϊρόλντι

VAR: Βαλέριο Μαρίνι

AVAR: Φρανσέσκο Μεραβίλια