f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Το ξέσπασμα του Κανάκη: «Ας αφήσουμε την οργή ήσυχη για άλλους λαούς που την τιμάνε»

Την αγανάκτησή του θέλησε να εκφράσει μέσα από ένα tweet του ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος δεν αφήνει ποτέ ασχολίαστα μεγάλα γεγονότα που συγκλονίζουν τη χώρα.

Έτσι και τώρα, με τη φωτιά στην Αττική που έκαψε στο πέρασμά της τα πάντα και κατέστρεψε περιουσίες ανθρώπων και φυσικά τις ζωές τους, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε με τον δικό του καυστικό τρόπο να σχολιάσει την αντίδραση κάποιων σε μία τέτοια τραγωδία.

«Καλύτερα να αφήσουμε την οργή ήσυχη» έγραψε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε: «Γιατί ειδικά αυτού του είδους την οργή πρέπει να την τιμάμε όταν έρθει η ώρα. Όχι να τη ξεχνάμε ακαριαία και να γινόμαστε ξανά χειροκροτητές. Στα Τέμπη, στο Μάτι, σήμερα, όταν συμπολίτες μας, παιδιά γονείς, αδέλφια, φίλοι, χάνουν τις ζωές τους, «ξεχειλίζουμε από οργή».

Όταν κάθε χρόνο άνθρωποι χάνουν τις περιουσίες τους και παρακολουθούμε τη χώρα μας να καίγεται, «ξεχειλίζουμε από οργή». Όμως, διαχρονικά, όλοι οι υπεύθυνοι αυτών των εγκλημάτων, είτε ακόμη κυβερνούν, είτε ζουν ανενόχλητοι τις «αξιοσέβαστες» πολιτικές ζωές τους. Οπότε, ας την αφήσουμε την οργή ήσυχη για άλλους λαούς που την τιμάνε έμπρακτα».