f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 και τοπικά στα δυτικά και τα κεντρικά τους 37 με 38 βαθμούς, στο Ιόνιο, τη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τοπικά τους 34 με 35 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

 

Συγκεκριμένα στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά, ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά πέντε μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.