f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ένωση Αστυνομικών Κ. Μακεδονίας: «Έξω από τα γήπεδα η Αστυνομία – Αρχή με Τούμπα»

Να απεμπλακεί επιτέλους η Ελληνική Αστυνομία από τα γήπεδα, αρχής γενομένης από το Γήπεδο της Τούμπας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή και την σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας:

«Ως Ένωση, πιστή στο καταστατικό μας και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μελών μας, Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων, αλλά και της ευρύτερης αστυνομικής οικογένειας, συντασσόμαστε με την εύστοχη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφορικά με το ζήτημα της παρουσίας και των καθηκόντων μας στους αθλητικούς χώρους.

https://www.eaythes.gr/anakoinoseis/anakoinoseis-e-a-y-thes/1126-afoy-sas-ftaime-giati-mas-zitate-2
Με αφορμή και την ξεκάθαρη ανακοίνωση του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ., καλούμε τους αρμοδίους να εισακούσουν τις δύο αυτές ανακοινώσεις και να προβούν στις ανάλογες ενέργειες, προκειμένου να απεμπλακεί επιτέλους η Ελληνική Αστυνομία από τα γήπεδα, αρχής γενομένης από το Γήπεδο της Τούμπας».