f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς: Εκτός κινδύνου τα δύο τρίχρονα κοριτσάκια (vid)

Σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους νοσηλεύονται τα δύο τρίχρονα κοριτσάκια, η 44χρονη και ο 38χρονος που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στο 28ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης-Πετριτσίου, στο ύψος της Νέας Σάντας Κιλκίς και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 55χρονου.

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα εξέδωσε η ΕΛΑΣ, ενώ η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

«Χθες (25 Αυγούστου 2024) και ώρα 16:50 περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού και τον τραυματισμό της 44χρονης οδηγού, καθώς και ενός 38χρονου ημεδαπού και δύο ανήλικων ημεδαπών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.