f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Κασσελάκης: Μέσω zoom αναμένεται να ανακοινώσει αλλαγές στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα, πρόκειται να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση μέσω zoom και – σύμφωνα με πληροφορίες – αναμένεται να ανακοινώσει αλλαγές.Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα Χανιά.

Σε «θέσεις μάχης» τα «στρατόπεδα»

Τα κρίσιμα 24ωρα που έχουν προηγηθεί και οι αναταράξεις προμηνύουν πως θα είναι ένα πρώτο κρας τεστ πριν και την συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής.Την ώρα που η πρόταση μομφης κατά του Στεφανου Κασσελάκη βρίσκεται στο τραπέζι όλα τα στρατόπεδα της Κουμουνδούρου λαμβάνουν θέσεις μάχης. Βασική προτεραιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η πρώτη του παρουσία στην ΔΕΘ και το πρόγραμμα και οι θέσεις που θα αναπτύξει.

Εγχείρημα που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή, καθώς η εσωκομματική ένταση και οι εξελίξεις έχουν μετατοπίσει το ενδιαφέρον. Με την συζήτηση για την πρόταση μομφής να φουντώνει έχουν βγει τα μολύβια ώστε να μετρήσουν τις δυναμεις μέσα στην Κεντρική Επιτροπή.

Ήδη ο Παύλος Πολάκης με συνέντευξη του στο Documento έχει προαναγγείλει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο ερωτηματικό παραμένει η πρόθεση του Σφακιανού βουλευτή μιας και μια πρόταση μομφής δεν σημαίνει ανάληψη της ηγεσίας απο τον Παύλο Πολάκη.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν πως μπορεί ο Βουλευτής Χανίων να αναλάβει να ανοίξει το θέμα της ηγεσιας στην Κεντρική Επιτροπή αλλά όχι για τον εαυτό του αλλά ενδεχομένως για τον Νίκο Παππά ή την Ρένα Δούρου.

Πάντως στο στρατόπεδο των «87» όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να ταυτιστούν με τον Παύλο Πολάκη και να υπερψηφίσουν την πρόταση μομφής. Άλλωστε οι σχέσεις των στελεχών με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή ήταν ανέκαθεν ηλεκτρισμένες, ενώ η απόρριψη της πρότασης θα τους έφερνε σε μια πολύ δύσκολη θέση που δεν θέλουν να βρεθούν και να τους θυμίσει το συνέδριο και την οπισθοχώρηση της Ολγας Γεροβασιλη.