f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Nίκη (2-0) για την ΑΕΚ με γκολ Πιερό στο ντεμπούτο του – Βόλος για διαιτησία: “Ντροπή” (vid)

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την δεύτερη σερί της νίκη στη Super League, διευρύνοντας το αήττητό της στο πρωτάθλημα. Η Ένωση επικράτησε 2-0 του Βόλου για την 4η αγωνιστική και έτσι έφτασε τους δέκα βαθμούς, πιάνοντας στην κορυφή τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, οι οποίοι είχαν απώλειες την Κυριακή (15/9).

Ο Φραντζί Πιερό, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά στο αρχικό σχήμα, άνοιξε το σκορ στο 22′, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του. Ο Ρότα με μια γλυκιά σέντρα βρήκε τον Αϊτινό φορ κι αυτός με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Στο 62ο λεπτό η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του Αμπουμπακαρί Κοϊτά, ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Κάλενς για οφσάιντ του Πήλιου.

Eντονα παράπονα είχε ο Βόλος από την διαιτησία. Με ανακοίνωση που εξέδωσε στο πρώτο ημίχρονο, διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ στο γκολ του Πιερό για το 1-0 της ΑΕΚ και έγινε λόγος για κόκκινη κάρτα σε άλλη φάση.

Η πρώτη ανακοίνωση του Βόλου:

“Ντροπή και μόνο ντροπή. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Όσοι βλέπουν μπορούν να κρίνουν…

Με ένα φάουλ του γκιορίλα -επαναστάτη η ομάδα μας βρίσκεται πίσω στο σκορ”.

Η δεύτερη ανακοίνωση του Βόλου:

“Ερώτηση προς την Ελληνική διαιτησία. Στους επαναστάτες · γκιορίλες δεν δίνουμε κόκκινη κάρτα; “

Ο Χοακίν Γκόμεζ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατοχύρωση του γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ με τον Φραντζί Πιερό, το οποίο άνοιξε τον δρόμο του Δικεφάλου για τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου υποστήριξε ότι υπήρξε καθαρό φάουλ στη φάση, το οποίο αν γινόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, θα δινόταν πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοακίν Γκόμεζ:

“Νομίζω ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει πολύ διαφορετικά από τις άλλες ομάδες. Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα από το ματς, τη θετική εικόνα, την ανθεκτικότητα, την πειθαρχία μας και όσα έδειξε η ομάδα. Ήταν λίγο ντροπή το πρώτο γκολ, γιατί θεωρώ ότι υπήρχε καθαρό φάουλ, αν γινόταν από την άλλη πλευρά θα ήταν πέναλτι.

Γενικότερα κρατάμε πολλά θετικά από το ματς. Αν βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο τέλος. Πολλοί παίκτες θα μας δώσουν αρκετά πράγματα, για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε”.