f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Η Δομή εις το Όνομα του Άλκη θα συμμετάσχει στο 5ο Φεστιβάλ “Connected we stand”

H Δομή εις το Όνομα του Άλκη με ανακοίνωση της αναφέρει ότι θα συμμετάσχει στο 5ο Φεστιβάλ “Connected we stand” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στη Θεσσαλονίκη, στις Ομπρέλες στη Νέα Παραλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δομής

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις Ομπρέλες στη Ν. Παραλία της Θεσσαλονίκης.
Οι διοργανωτές του “Connected we stand” μας προσκάλεσαν και θα λάβουμε μέρος στο ομώνυμο 5ο Φεστιβάλ οργανώσεων από την Κοινωνία των Πολιτών.
Σας προσκαλούμε με τη σειρά μας να έρθετε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 21.00, στις Ομπρέλες στη Ν. Παραλία της Θεσσαλονίκης.
Να επισκεφθείτε το stand μας για να γνωριστούμε, να ενημερωθείτε, να αλληλεπιδράσουμε και όσοι θα έχουν μαζί τους παιδιά να τα ευαισθητοποιήσουμε ζητώντας τους να ζωγραφίσουν ότι θέλουν σχετικά με τον αθλητισμό, με τον Άλκη κ.ά., και να τους δώσουμε ένα αναμνηστικό μετάλλιο.
Είναι πολύ σημαντικό, τα μέλη μας από τη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο να έρθουν αλλά να επικοινωνήσουν μαζί μας γιατί θα χρειαστούμε τη βοήθεια τους, όχι μόνο για το Φεστιβάλ αλλά και για μελλοντικές δράσεις που θέλουμε να υλοποιήσουμε.
Υ.Γ.1: Τον τίτλο του Φεστιβάλ η Δομή τον έκανε ήδη πράξη, πολύ πριν την ημερομηνία της πραγματοποιήσης του. Έτσι διασυνδεθήκαμε με τον οργανωτή IASIS NGO και έγιναν τα πρώτα βήματα για να βοηθηθεί και να “σταθεί συνδεδεμένος” ένας συνάνθρωπος μας που είχε την ανάγκη μίας ανθρώπινης βοήθειας.
Υ.Γ.2: Ευχαριστούμε τον συνδιοργανωτή InfinityGreece για την πολύτιμη βοήθεια τους στη δημιουργία του promo video.