f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα του το ριάλιτι επιβίωσης (vid)

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του Survivor παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Δευτέρας (16/9). Ο Γιώργος Λιανός μας υποδέχθηκε σε ένα ανανεωμένο παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, καινούργιους κανόνες και πρόσωπα κατά κύριο λόγο άγνωστα στο ευρύ κοινό, που υπόσχονται να μας καθηλώσουν στους στίβους μάχης.

Τα σχόλια στα social media για τους νέους παίκτες πήραν «φωτιά», δείχνοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την καινούργια πρόταση του reality επιβίωσης. Ωστόσο, αποτυπώθηκε αυτό το ενδιαφέρον και στις μετρήσεις για την τηλεθέαση; Τα πρώτα στοιχεία αποδεικνύουν πως ναι.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Survivor σημείωσε στην πρεμιέρα του 22,1% στο σύνολο και 18,4% στο δυναμικό κοινό (15-54), δείχνοντας μία δυναμική ήδη από το καλημέρα.

 

 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Πηγή: zappit.gr