f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

ΚΑΕ Άρης και Όμιλος Τουρνικιώτη – Midea BT μαζί και τη νέα σεζόν

ΚΑΕ Άρης και Όμιλος Τουρνικιώτη – Midea BT θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν και συνολικά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Όμιλο Τουρνικιώτη και το brand της Midea για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η επερχόμενη σεζόν θα είναι η τρίτη συνεχόμενη κατά την οποία η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea θα συνεργαστεί με τον Όμιλο Τουρνικιώτη, αποκλειστικό εισαγωγέα των Αντλιών Θερμότητας και συστημάτων Κεντρικού Κλιματισμού της Midea BT. Η κορυφαία εταιρεία στον χώρο του κλιματισμού θα είναι και φέτος Πλατινένιος Χορηγός της ομάδας μας, ενώ θα κοσμεί το εμπρόσθιο μέρος της φανέλας και θα διαφημίζεται στο όνομα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Όμιλος Τουρνικιώτη (https://tournikiotis-group.gr/) εκπροσωπεί κορυφαία brands στο χώρο του κλιματισμού και των ελαστικών, προσφέροντας λύσεις με αξιοπιστία και συνέπεια. Η μακρόχρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συμβάλουν στην ηγετική παρουσία του Ομίλου Τουρνικιώτη στην εγχώρια αγορά.

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ & Εταιρικής Επικοινωνίας HVAC του Ομίλου Τουρνικιώτη, Νικόλας Βενιέρης, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας:

«Ο Όμιλος Τουρνικιώτη με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της Platinum χορηγίας της Midea BT προς την ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τρίτη συνεχή χρονιά, ενισχύοντας την αφοσίωσή μας στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας, με κοινό όραμα την επίτευξη υψηλών στόχων και τη διάδοση των αξιών του αθλητισμού.

Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της πορείας και ευχόμαστε στην ομάδα μία επιτυχημένη σεζόν γεμάτη διακρίσεις».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Χάρης Παπαγεωργίου, δήλωσε από την πλευρά του:

«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την ανανέωση της Platinum χορηγίας της Midea BT του Ομίλου Τουρνικιώτη. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά μίας αγαστής συνεργασίας, η οποία αποδεικνύεται ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές.

Όταν το brand του ΑΡΗ «συναντιέται» με μία παγκοσμίου επιπέδου εταιρεία, μόνο κέρδη μπορούν να υπάρξουν. Τέτοιου επιπέδου συνεργασίες δείχνουν ότι ο ΑΡΗΣ επέστρεψε για τα καλά στο κορυφαίο επίπεδο. Εύχομαι και ελπίζω αυτή η επιτυχημένη συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια».