f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Motor Oil: Σε ολονύχτια επιφυλακή Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ.

Σε επιφυλακή θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ, που επιχειρούν στο δύσκολο συμβάν της φωτιάς στα διυλιστήρια της Motor Oil.

Η εικόνα είναι βελτιωμένη, όμως η Πυροσβεστική αναφέρει πως το συμβάν είναι σε εξέλιξη, υποστηρίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο περιστατικό, σε ανοιχτό σημείο, εντός του διυλιστηρίου. Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, ενώ αστυνομικοί κρατούν κλειστή την παλιά εθνική οδό καθώς και τους δρόμους που οδηγούν κοντά στο διυλιστήριο. Την ίδια στιγμή, εργαζόμενοι που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις παρακολουθούν από μακριά την επιχείρηση πυρόσβεσης.Η φωτιά είχε ξεσπάσει νωρίτερα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil.

Στο σημείο είχαν σπεύσει 60 πυροσβέστες και 9 οχήματα, καθώς και 3 ελικόπτερα ενώ η πύρινη λαίλαπα έκαιγε μέσα στα διυλιστήρια στους Αγίους Θεοδώρους.

Λίγο πριν τις 19:30 και χάρη στη μεγάλη Πυροσβεστική επιχείρηση η εικόνα της φωτιάς ήταν σαφώς βελτιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις εργαζόμενοι διακομίσθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε εντός των εγκαταστάσεων της Motor Oil.