f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Χάρης Ρώμας για Μάρκο Σεφερλή: «Όλο αυτό είναι μια καλή διαφήμιση γι’ αυτόν» (vid)

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδάς, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Buongiorno στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για τον ντόρο που έχει προκληθεί με το σκετς του Μάρκου Σεφερλή για το Nemo στο Δελφινάριο.

Ειδικότερα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακούω από πολλούς ότι είναι παρωχημένο και χυδαίο το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή. Η απάντηση είναι ότι μπορεί πράγματι για αυτούς, μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, να είναι έτσι αλλά άλλη μια μερίδα του κόσμου πιστεύει ακριβώς το αντίθετο. Γι’ αυτό είναι πιστοί θεατές του και είναι εκεί.

«Πιστεύω ότι δεν έχει πρόθεση κακή. Ο Σεφερλής είναι η περίπτωση που είδε τον άλλον με το ροζ μπολερό και τη φουστίτσα και σου λέει κατευθείαν «αυτό θα το κάνω». Γιατί φαντάζεται τον εαυτό του αμέσως να γίνεται αυτή η «πλάκα». Εγώ πιστεύω ότι η σάτιρα μπορεί να μην έχει όρια. Καλά, μεγάλες κουβέντες περί Αριστοφάνη και τα λοιπά… Δεν ξέρω αν μπορεί ο καθένας μας να συγκριθεί και δεν έχει και σημασία».

«Θεωρείς ότι καλώς αντιδρά ο Μάρκος; Ότι δέχεται μια αναίτια επίθεση;» ρώτησε εν συνεχεία η Φαίη Σκορδά για να τοποθετηθεί ο Χάρης Ρώμας ως εξής στον αέρα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA. «Καλά, τώρα είναι και μια καλή διαφήμιση γι’ αυτόν γιατί συσπειρώνει έναν κόσμο».