f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Καβάλα: Χειροπέδες σε διακινητή που στοίβαξε στο αμάξι του 9 παράνομους μετανάστες

Σε δύο συλλήψεις διακινητών που μετέφεραν παράνομους μετανάστες στη χώρα προχώρησαν την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου οι αρχές σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική οδό Ορεστιάδας – Διδυμοτείχου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς άδεια οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος του ο αλλοδαπός διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς, ωστόσο να τα καταφέρει.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν έναν άλλο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούντο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.