f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Survivor: «Κονταροχτυπήθηκαν» για θησαυρό που βγήκε… άνθρακας (vid)

Γεμάτο ανατροπές είναι το φετινό Survivor, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια νέα και ενδιαφέρουσα διαδικασία πριν από τον τελευταίο αγώνα επάθλου στο Survivor. Σε αυτή, οι δύο αρχηγοί κλήθηκαν να διαπραγματευτούν για τη μοιρασιά προμηθειών, μιας πίτσας, και ενός σεντουκιού με άγνωστο περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από διαπραγματεύσεις, το σεντούκι κατέληξε στους Πράσινους. Η Ελένη σκεπτόμενη αισιόδοξα, ήθελε να πιστεύει μέχρι την τελευταία στιγμή ότι μέσα του βρίσκεται κάτι μεγάλης αξίας.

Το ίδιο στραβά ξεκίνησε για τους Αετούς και ο αγώνας. Η ομάδα βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ένταση μεταξύ της Βίκυς και της Αγγελικής, καθώς η πρώτη δεν ήθελε να βοηθήσει τους συμπαίκτες της.

Παρά τις δυσκολίες οι Αετοί κατάφεραν να βρουν τα αποθέματα και να πετύχουν μια πολύ σπουδαία ανατροπή γυρνώντας από το 2-0 στο 2-3 στο πολύ απαιτητικό αγώνισμα που έφερε πολλούς παίκτες στα όριά τους.