f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Χασαπόπουλος: “Ένιωσα ένα έντονο πόνο στο στομάχι” (vid)

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξήγησε τα όσα ζει από την Τετάρτη, νοσηλευόμενος με παγκρεατίτιδα.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης με έντονο πόνο στο στομάχι, λίγο πριν ξυπνήσω για να έρθω στην εκπομπή. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος, πήγα στο νοσοκομείο. Είμαι καλύτερα απ’ ό,τι όταν μπήκα», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην Ανθή Βούλγαρη και τους τηλεθεατές του καναλιού.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για την κατάσταση της υγείας του πως:«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα πουν οι γιατροί να βγω. Είμαι πολύ καλό «παιδί», σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει προσοχή. Αυτές οι ξαφνικές «παρενέργειες», μπορεί να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Είναι ύπουλα πράγματα και, αν δεν προσέξεις, μπορεί να σου δημιουργήσουν χειρότερες καταστάσεις».

«Είναι ένα πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί. Αυτά πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Άλλοι φίλοι μου που το έχουν πάθει ήταν πολύ πιο δύσκολα», επισήμανε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ και η Ματίνα Παγώνη, που ήταν καλεσμένη στο πλατό, αναφέρθηκε στην περίπτωσή του.