f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τηλεθέαση: Tα νούμερα του Survivor και το πρόγραμμα που άλλαξε ώρα… και σαρώνει

Μία εβδομάδα συμπληρώνει, απόψε, το «Survivor» στην τηλεοπτική αρένα και το πρόσημο είναι θετικό. Το ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο τηλεθεατών και να χαρίσει τα πρώτα χαμόγελα στα στελέχη του ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστικά, χθες Πέμπτη, το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε 21,3% στο σύνολο και 17,2% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Tempting Fortune», του ίδιου σταθμού, που δίνει το lead in στο «Survivor», έκανε 16% στο σύνολο και 14,1% στο δυναμικό κοινό. Το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται ότι κερδίζει τις πρώτες μάχες, όμως τα πράγματα από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα είναι πιο δύσκολα. «Η Φάρμα» στο STAR, το «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1, «Η Γη της ελιάς» στο MEGA, βουτούν στα νερά της βραδινής ζώνης και σίγουρα η «πίτα» θα μοιραστεί.

Αυτή τη στιγμή, στη βραδινή ζώνη, προβάλλονται και οι σειρές της ΕΡΤ1. Το καθημερινό σίριαλ «Αρχελάου 5», χθες, κατέγραψε 5,1% στο σύνολο και 3,3% στους τηλεθεατές 18-54. Η παραγωγή μυθοπλασίας «Παραλία» έκανε 8,4% στο σύνολο και 5,2% στο δυναμικό κοινό.

Στις μετρήσεις της Πέμπτης, βέβαια, αίσθηση προκαλεί η late night ζώνη. Το «Power of love», που μετακινήθηκε λόγω της άφιξης των ριάλιτι και πλέον προβάλλεται στις 00.45 στον ΣΚΑΪ, έκανε 18,2% στο σύνολο και 14,4% στους τηλεθεατές 18-54.