f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Παίκτρια στον «Τροχό της Τύχης» έχασε εύκολο γρίφο και… 1 εκατομμύριο δολάρια (vid)

Σε μια συγκλονιστική στιγμή στο επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης», η διαγωνιζόμενη Vivian Tran έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων κάνοντας ένα κρίσιμο λάθος στον γύρο μπόνους.

Ήταν μόλις η δεύτερη εβδομάδα που ο Ryan Seacrest παρουσίαζε το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, μετά την αποχώρηση του μακροχρόνιου οικοδεσπότη Pat Sajak. Κατά τη διάρκεια του κρίσιμου γύρου, η Tran βρέθηκε μόλις μία λέξη μακριά από την εξασφάλιση του μεγάλου βραβείου, αλλά τελικά απέτυχε.

«Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά», δήλωσε ο 49χρονος Seacrest, καθώς η αγωνία κορυφωνόταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε μια δραματική ανατροπή, ο συνήθης φάκελος του γύρου μπόνους των 100.000 δολαρίων είχε αντικατασταθεί από τον φάκελο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, ανεβάζοντας το στοίχημα σε νέα ύψη. Η Tran είχε την ευκαιρία να ξεκλειδώσει το βραβείο που θα άλλαζε τη ζωή της, αφού γύρισε τον μικρό τροχό μπόνους και επέλεξε τυχαία τον υψηλής αξίας φάκελο.

 

Η κατηγορία του γρίφου για τον γύρο μπόνους ήταν «Τι κάνεις;» και η Tran είχε την ευκαιρία να επιλέξει επιπλέον γράμματα για να αποκαλύψει την απάντηση του γρίφου. Επέλεξε τα C, H, M, I και P και η συμπαρουσιάστρια Vanna White εμφάνισε τα γράμματα που είχε επιλέξει σωστά. Το μερικώς συμπληρωμένο παζλ έγραφε: «_ _ _ _ E R I N G S _ M E HELP».

Νιώθοντας εμφανώς την πίεση, η Tran άρχισε νευρικά να δίνει απαντήσεις που δεν ταίριαζαν στο γρίφο που είχε μπροστά της. :

Όταν ο Seacrest αποκάλυψε την απάντηση και άνοιξε τον φάκελο για να δείξει το έπαθλο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων που είχε χάσει η Tran, εκείνη ήταν εμφανώς απογοητευμένη. Ήταν ένα σκληρό πλήγμα για τη διαγωνιζόμενη, καθώς ήταν τόσο κοντά στο να φύγει με το τεράστιο βραβείο.

Παρόλο που δεν κέρδισε το τεράστιο ποσό, η Tran διατήρησε θετική στάση και κατάφερε να φύγει με 27.300 δολάρια και ένα ταξίδι στην Ευρώπη.