f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Βούρκωσε η Σκορδά για την απώλεια του πατέρα της – Τα λόγια της μητέρας της (vid)

Η Φαίη Σκορδά ήταν η πρώτη καλεσμένη της Σίσσυ Χρηστίδου για τη φετινή σεζόν αφού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι στην πρεμιέρα της.

μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν όμως όταν ήρθε η στιγμή για να αναφερθεί στην προσωπικότητά της και το πώς εκλαμβάνει τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ευαίσθητη και πως έχει περάσει πολλές στενοχώριες που όμως τις προσπερνά.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν αναφέρθηκε και στον πατέρα της, τον οποίο έχασε τον περασμένο Ιανουάριο, γεγονός που έφερε δάκρυα στα μάτια της που με νύχια και με δόντια κατάφερε να συγκρατήσει. Η φωνή της όμως «έσπασε» και εκείνη τη στιγμη παραδέχτηκε:

«Όταν έχασα τον μπαμπά μου, η μαμά μου μου είπε ”σε βλέπουν μητέρες που τα παιδιά τους έχουν πρόβλημα. Δεν σου επιτρέπεται να λυγίσεις”».

Η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε επίσης πως τον πρώτο καιρό που έφυγε από τη ζωή ένα τόσο αγαπημένο της πρόσωπο, δεν καταλάβαινε τι γίνεται και πως και τώρα δυσκολεύεται, όμως ακολουθεί την καθημερινότητα για να μπορεί να ανταπεξέλθει.