f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την Άρτα – Αντίδραση από την Όλγα Γεροβασίλη

Ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει στην Άρτα. Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να κάνει την εμφάνισή του στην ιδιαίτερη πατρίδα της Όλγας Γεροβασίλη.

Προφανώς και δεν επρόκειτο για τυχαία επιλογή, αφού η Άρτα είναι η «έδρα» του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία χθες δήλωσε ανοικτά ότι ο Στ. Κασσελάκης «δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα και θα δώσουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων προκειμένου να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Σύμφωνα με το Epiruspost.gr ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Διανυκτέρευσε στην Ήπειρο και το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε βόλτες με το σκυλί του στην πλατεία της Άρτας συνoμιλώντας με πολίτες.

Στην βόλτα αυτή, στο κέντρο της Άρτας, τον κ. Κασσελάκη συνόδευε η Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη, 24 χρόνια εκλεγμένη στην αυτοδιοίκηση στις θέσεις του αντιδημάρχου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου,αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, υποψήφια δήμαρχος Άρτας το 2019, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, καθηγήτρια Γαλλικών, γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΠΟΠΕΚ)

Αντίδραση από την Όλγα Γεροβασίλη
Φυσικά η επιλογή του έκπτωτου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξει την Άρτα για την περιοδεία του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη αφού πήγε στην «έδρα» της.

«Αυτό δείχνει πόσο φοβάται» ήταν το σχόλιο της πρώην υπουργού για την επιλογή Κασσελάκη.

Στη συνέχεια η Όλγα Γεροβασίλη έκανε και ανάρτηση για την επίσκεψη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.

«Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι».