f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Yποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση Σπίρτζη για υποχρεωτική κατάθεση του Πόθεν Έσχες

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, «πέρασε» οριακά η πρόταση του Χρήστου Σπίρτζη, που αφορά στην υποχρέωση κατάθεσης της δήλωσης «Πόθεν Έσχες» από τους υποψήφιους για την ηγεσία του κόμματος.

Ειδικότερα, η πρόταση του Χρήστου Σπίρτζη «πέρασε» με 87 ψήφους υπέρ και 84 ψήφους κατά.

Νωρίτερα, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε: «Η διαφάνεια, η αλήθεια, η ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε πολίτη είναι αξιακή αρχή του κόμματός μας. Σήμερα, μετά την τραυματική εικόνα των αναφορών και των υπονοούμενων για μαύρα ταμεία και διαρροών στοχοποίησης συντρόφων, είναι επιτακτική η ανάγκη για να αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια ότι ούτε το κόμμα μας ούτε τα στελέχη μας έχουν να κρύψουν οτιδήποτε.

Σ’ αυτό το πλαίσιο οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος, θα καταθέτουν με την υποψηφιότητά τους, το «Πόθεν Έσχες» που έχουν καταθέσει στις αρμόδιες αρχές, ώστε να δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πριν την αναγόρευσή τους από το Συνέδριο».

Και συμπλήρωσε πως «στο πλαίσιο αυτό προσβλητικές αναφορές σε βάρος της προσωπικότητας στελεχών, βουλευτών και μελών του κόμματος και μάλιστα για συλλογικές αποφάσεις των οργάνων όπως «κουκουλοφόροι», «πραξικοματίες», «εκτροπές» κ.α καθώς και συμπεριφορές και πράξεις, που στοχοποιούν βουλευτές και στελέχη του κόμματος είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά».